Pojďme společně ukončit trend minulého století

 

      Šli jste někdy po ulici a viděli jste na zemi, nebo i kolem koše, či v koši nevzhledné, plastové boxy na jídlo? Naše firma si toho všimla a začala se snažit změnit tento trend z minulého století. Česká Reklamka vyrábí eko papírové krabičky na jídlo, které mají potaženou vnitřní stranu PE což je jeden z nejlépe rozložitelných a recyklovaných materiálu. Jsme jedna z mála firem, kteří si své krabičky samy vyrábějí, proto je známe líp než vlastní boty.

eco

Naše firma

      Naše firma sídli v Litoměřicích. Jsme rodinná firma, plná mladých a zapálených lidí kteří se snaží chránit naší planetu a mají jasnou vizi o ekologii, a jsme připraveni zbavit svět plastu, tedy aspoň co se krabiček na jídlo týče. Každým dnem přicházíme s inovacemi, jak naše krabičky zlepšovat, aby byly co nejvíce dokonalé a mohli plně nahradit plastové boxy.

Jsme velmi nároční na výběr materiálu, který budeme používat. Pokaždé když máme vzít nový materiál podrobujeme ho náročným testováním. Testujeme je na odolnost proti vodě, horkému oleji, zátěži a odolnosti proti nárazům.

Chceme, aby jídla, která dostanete v našich krabičkách byly fresh, jako kdyby vám ho donesl číšník v restauraci. Bohužel plastové boxy vám tuto možnost nedají. My jsme rok 2023, tak v něm buďte s námi.

eco2

Vzhled a elegantnost

     Naše krabičky, vyrábíme z materiálu, který je elegantní a vzhledově vkusný i sám o sobě. Materiál, který používáme se může i potisknout podle vašich představ a návrhu. Samozřejmě není problém vytvořit vám návrhy na míru. Krabičky mohou být i opatřeny reliéfní ražbou, která udělá hezký a vystouplý motiv, který je příjemný a dotek.